Πάτρα: Ηλικιωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές – Το δέλεαρ-φρίκης (video)

Πάτρα – σεξουαλική παρενόχληση: Φρίκη προκαλούν οι μαρτυρίες ότι ηλικιωμένος στην Πάτρα μαθητές.

Σύμφωνα με το Star, ένας ηλικιωμένος πλησιάζει τα παιδιά ρωτώντας τι ώρα είναι και στη συνέχεια τους προτείνει να τους δώσει χρήματα για να δει το πέος του.

Μάλιστα, βγάζει επιδεικτικά χρήματα και να τους δελεάσει. Δείτε αναλυτικά όσα μετέδωσε το δελτίο του Star:

Ιερείς… σατανάδες

Η υπόθεση ασέλγειας από ιερέα σε βάρος ανήλικου κοριτσιού στην Κέρκυρα προκαλεί οργή. Στη λίστα των θυμάτων προστέθηκε ένα 14χρονο κορίτσι.

Οι γονείς της ανήλικης κατέθεσαν μήνυση για ασέλγεια εναντίον του ιερέα, κατηγορώντας τον ότι ασελγούσε στο κορίτσι τους από την ηλικία των 10 ετών.

Ο πρώτος άνθρωπος που κατάλαβε ότι το κορίτσι ήταν κακοποιημένο ήταν ο θεολόγος της στο Γυμνάσιο. Εκείνος ειδοποίησε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους, κατέθεσαν μήνυση στον Εισαγγελέα της Κέρκυρας.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την ασέλγεια 12χρονης από ιερέα στην ανατολική Μάνη

Ανοιχτή παραμένει και η υπόθεση της ασέλγειας του 12χρονου κοριτσιού από ιερέα στην ανατολική Μάνη. Το κορίτσι που παραμένει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» επιμένει ότι κακοποιήθηκε. Εκκρεμεί η κατάθεση του παππού της που είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Οι υποθέσεις ασέλγειας από ιερείς σοκάρουν. Τον Μάρτιο του 2019 στη Μαγνησία, ιερέας καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση σε ένα κορίτσι μόλις 11 ετών.

Στη Στυλίδα, ιέρας δικάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο για ασέλγεια σε νεαρό με νοητική στέρηση. Στην Κοζάνη, ένας άλλος ιερέας πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από περαστικό να ασελγεί σε ανήλικο το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Τα μεγάλα θυματα σε αυτές τις υποθέσεις είναι τα παιδιά, ενώ οι αρχές είναι ιδαίτερα αυστηρές πια σε υποθέσεις ασέλγειας σε ανηλίκους.

Πηγή: Δελτίο STAR

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απάντηση Ιράν στις απειλές Τραμπ: «Απερίσκεπτες και προκλητικές δηλώσεις»
17 Μαρτίου, 2025
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Ιωάννη
17 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Ραγδαία αλλαγή του καιρού από τις επόμενες ώρες
17 Μαρτίου, 2025
Μήνυση από γονείς θυμάτων των Τεμπών κατά του Εφέτη ανακριτή για στοιχεία που λείπουν – Η αναφορά σε εκρηκτική ουσία
17 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ένταση και προσαγωγές σε διαμαρτυρία έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον
17 Μαρτίου, 2025
«Είχα τη στολή για την δουλειά μου, είναι ψέμα ότι έκανα προσαγωγές» λέει ο 32χρονος fake αστυνομικός
17 Μαρτίου, 2025
Από τις παραλίες στις χιονοπτώσεις – «Βουτιά» του υδράργυρου ως και 2 βαθμούς
17 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το χάος λίγες ώρες πριν την τραγωδία – Έστελναν τρένα ανάποδα και στα τυφλά
17 Μαρτίου, 2025
Αλέξης Τσίπρας: «Το σημερινό καθεστώς οδηγεί την πατρίδα στα βράχια»
17 Μαρτίου, 2025
Οδύνη και οργή στη Βόρεια Μακεδονία – Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τη φονική πυρκαγιά
17 Μαρτίου, 2025