Νέες αποκαλύψεις από την εισαγγελική πρόταση των 37 σελίδων για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Ακόμα ένα απόσπασμα από την πρόταση του εισαγγελέα, Γιώργου Νούλη, για τη Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό APPHA.
«Η κατηγορούμενη προς υλοποίηση του ανθρωποκτόνου σχεδίου της το πρωί της 8ης Απριλίου 2021 (μόλις 18 ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας προσήλθε συνοδεύοντας την υγιέστατη Γεωργία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών αναφέροντας ψευδώς ότι αυτό εμφάνισε περί ώρα 05.30 το πρωί επεισόδιο απώλειας συνείδησης με σπασμούς», αναφέρει ο εισαγγελέας στην πρόταση του.
Επιπλέον, βασιζόμενος στις καταθέσεις των γιατρών που παρακολουθούσαν τη Τζωρτζίνα, τονίζει ότι «η μικρή δεν απάντησε στις ερωτήσεις της γιατρού και αντ’ αυτής αποκρινόταν η μητέρα της για ευνόητους πλέον λόγους».
«Η εμμονή της Πισπιρίγκου για τον Δασκαλάκη σκότωσε την Τζωρτζίνα»
Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα αναφέρει στην πρότασή του ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης, ο οποίος αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα ως εκδίκηση για τις απιστίες του Μάνου Δασκαλάκη!
«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με τον ALPHA.
Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, ο εισαγγελέας στην πρότασή του χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της 33χρονης, η οποία κατηγορείται και για τις δολοφονίες των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας: «Ηθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε. Είχε κτητική εμμονή μαζί του».
Χαρακτηριστικά στο απόσπασμα της πρότασής του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας αναφέρει: «Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του, την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρεφε για το παιδί. Διαρκώς τελούσε σε κατάσταση αντιδικίας, ασχολούνταν μονίμως με αυτόν και τις προηγούμενες σχέσεις του. Η σκέψη της δε επικεντρωνόταν γύρω από το πρόσωπό του και φοβόταν μήπως την εγκαταλείψει».
Στην πρόταση 37 σελίδων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το Star, μιλά και για την κεταμίνη και για τον χαρακτήρα της. Αναφέρει συγκεκριμένα για την κατηγορουμένη: «Εμφανίζει ιδέες μεγαλείου συνδεδεμένες με τη δημοσιότητα. Βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση αλήθειας και ψέματος. Στερείται γνήσιου συναισθήματος και αντιλαμβάνεται τα παιδιά ως μία ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της».
Η ανατριχιαστική αναζήτηση στη Google λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα
Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Τα νέα στοιχεία αφορούν την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha στις 17 Ιανουαρίου του 2022 η 9χρονη εισάγεται στο Νοσοκομείο Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. Το παιδί έχει μείνει τετραπληγικό και έχει επιστρέψει για έξι μήνες στο σπίτι από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Το πόρισμα του Εισαγγελέα, αναφέρει ότι αυτό είναι το κομβικό χρονικό σημείο που η κατηγορούμενη αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο δράσης της και να χρησιμοποιήσει μία φαρμακευτική ουσία, την κεταμίνη και να σκοτώσει την Τζωρτζίνα με φαρμακευτική δηλητηρίαση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη είχε κάνει κάποιες αναζητήσεις φαρμακευτικού περιεχομένου στην google.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, στις 21:00 το βράδυ εκείνης της ημέρας, όσο η Τζωρτζίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο, η μητέρα της μπήκε σε ιστότοπο με τίτλο «αναισθητικά φάρμακα» και αναζήτησε τον όρο «κεταμίνη».