Πάτρα: «Οι αδελφές Πισπιρίγκου και ο Μάνος θα είναι σύντομα σε διαφορετικές φυλακές»

Εκτίμηση για επικείμενη σύλληψη και του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς και της αδελφής της μητέρας τους, κάνει ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο κ. Ρουγκάλας αποκάλυψε ακόμη πως πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας του είπε πως το τάμπλετ της μικρής, που η μητέρα της επέμεινε να το βάλει στα χέρια του παιδιού και να ταφεί με αυτό, «χτυπούσε» και ελάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα της εξοδίου ακολουθίας και της ταφής της, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως από αυτό μπορούν να ανασυρθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οκ. Ρουγκάλας είπε ακόμη πως κατά την δική του εκτίμηση, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας και τους θανάτους τους.

Σε ότι αφορά την σπιτονοικοκυρά, ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι «τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη “είχε την καλοσύνη” να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και πολλές επαφές βέβαια. Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν την Ευγενία ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό».

«Πρέπει να ψάξουν τον τραπεζικό λογαριασμό της σπιτονοικοκυράς και τις κινήσεις. Υπάρχουν δάνεια που ελάμβανε κατά καιρούς η σπιτονοικοκυρά, δεν ξέρω για ποιους λόγους; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως δεν πληρώνονταν οι λογαριασμοί από τα δάνεια που είχε πάρει. Αν ψαχτούν, ίσως και από εκεί να προκύψουν στοιχεία», είπε ο κ. Ρουγκάλας, προσθέτοντας «μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον β΄ όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπ0λισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ».

Τέλος, ο κ. Ρουγκάλας εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, αναφέροντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα “χρειαστεί”, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΟΣΥ: Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου που χρησιμοποιούσε το κινητό του εν ώρα εργασίας
7 Μαρτίου, 2025
ΕΟΔΥ: Έξαρση της γρίπης με 11 σοβαρά κρούσματα και 7 νεκρούς – 4 οι θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα
7 Μαρτίου, 2025
Σπάρτη: Νεκροί τρεις φοιτητές σε τροχαίο δυστύχημα
7 Μαρτίου, 2025
Ντόναλντ Τραμπ: Ουκρανία και Ρωσία δεν έχουν άλλη επιλογή από τη συμφωνία
7 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Δράστες έσπασαν τζαμαρία με κλωτσιές και μπουνιές και εισέβαλαν σε επιχείρηση – Βίντεο-ντοκουμέντο
7 Μαρτίου, 2025
Βόλος: Σύλληψη 23χρονου – Είχε στο ταξί που οδηγούσε σχεδόν δύο κιλά κάνναβη
7 Μαρτίου, 2025
Γεωργιάδης: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα συνεχίσει να κυβερνά και να προοδεύει
7 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Νέες κινητοποιήσεις την Παρασκευή στην Αθήνα – Από τις 10:00 κλείνουν οι σταθμοί μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
7 Μαρτίου, 2025
Συμφώνησαν οι 26 στη Σύνοδο Κορυφής για την Ουκρανία – Το Βέτο της Ουγγαρίας, το κείμενο των συμπερασμάτων και οι εγγυήσεις ασφαλείας
7 Μαρτίου, 2025
Μπόντο Γκλιμτ – Ολυμπιακός 3-0: Βαριά ήττα για τους Ερυθρόλευκους
7 Μαρτίου, 2025