Πάτρα: Συναγερμός για τρεις συλλήψεις – Κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας

Ένα ολονύχτιο θρίλερ επικράτησε ξανά στην Πάτρα, σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπήρξαν εντάλματα σύλληψης για τρία άτομα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κινητοποιήθηκαν και κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι και το προηγούμενο βράδυ είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο, καθώς διαδόθηκε ότι προσήχθησαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση.

Πάτρα: «Το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της τελευταίας 100ετίας, αν έχουμε έγκλημα»

«Αν έχουμε έγκλημα θα έχουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της τελευταίας 100ετίας»…

Το παραπάνω ανέφερε ο καθηγητής Ψυχιατρικής, Θάνος Ασκητής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο καθηγητής Ψυχιατρικής, Θάνος Ασκητής, συμπλήρωσε ότι “πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά χρειάζεται και μια ψυχιατρική αξιολόγηση”.

“Πάντως, αν έχουμε έγκλημα θα έχουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της τελευταίας 100ετίας, αν είναι τριπλό φονικό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλουμε να πούμε τίποτα παραπάνω, γιατί θα εκτεθούμε και απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στην κοινωνία” κατέληξε ο κ. Ασκητής.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν έγκλημα, λέει ο Καλλιακμάνης

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να δείχνουν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι έγκλημα, ούτε και ποιος τέλεσε το έγκλημα”. Αυτό δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο δικογραφίες, η μία από τον εισαγγελέα που ζητά από την αστυνομία συγκεκριμένα πράγματα και η άλλη μια αυτεπάγγλετη προανάκριση για τον θάνατο του τρίτου παιδιού.

“Η αστυνομία περιμένει ακόμη τις πραγματογνωμοσύνες, τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα πάρει να λάβει όλα τα στοιχεία. Αν θέλετε την άποψή μου, τη λύση θα την δώσει ο εισαγγελέας” πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης.

“Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλους αν ο εισαγγελέας διατάξει συλλήψεις σύμφωνα με τα στοιχεία, αν αυτά προκύψουν, μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι τέτοιο, περιμένουμε τα στοιχεία” σημείωσε και πρόσθεσε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδικά.

-Ad-