Παύλος Μαρινάκης: Καμία συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Ο Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για ενδεχόμενη αλλαγή εκλογικού νόμου ώστε να μην ιταλοποιηθεί η ελληνική πολιτική σκηνή, είπε ότι ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την πάγια θέση του και δεν προέβη σε πρόταση.

Την ίδια στιγμή, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και την αύξηση ροών είπε ότι είναι δεδομένο πως η Ελλάδα έχει την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, «και η κυβερνητική πολιτική έχει επιτυχία».

Αυτό, όπως εξήγησε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά προσέθεσε πως η μεγάλη εικόνα είναι πως, από 93.000 διαμένοντες στη χώρα, σήμερα έχουμε 20.000 και οι δομές ήταν κάποτε φαβέλες ενώ σήμερα είναι σύγχρονες και ανθρώπινες. Η συνεργασία με την Τουρκία οδηγεί στην αντιμετώπιση δικτύου λαθροδιακινητών, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του υφυπουργού Μεταφορών κ. Οικονόμου ότι λένε ψέματα οι μηχανοδηγοί για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου και κατεβαίνουν σε απεργία, είπε ότι δεν σημαίνει ότι κάθε αιτίαση σε απεργία είναι de facto αληθής. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός γνωρίζει -είπε- ποιες από τις αιτιάσεις των εργαζόμενων είναι αληθείς και ισχύουν.

Για τις περιπτώσεις Αυγενάκη και Σαλμά, είπε αφενός ότι δεν γνωρίζει αν επιστρέφει ο κ. Αυγενάκης στη ΝΔ, ενώ για την περίπτωση του κ. Σαλμά είπε ότι έδωσε απαντήσεις και πως ο βουλευτής δεν διεγράφη επειδή κατέθεσε ερώτηση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δένδιας: Oυδεμία συσχέτιση μεταξύ του δυστυχήματος στα Τέμπη και της μεταφοράς στρατιωτικού υλικού ή καυσίμων για τις Ένοπλες Δυνάμεις
1 Απριλίου, 2025
Δύο ημέρες με την McLaren σε OPAP Arena και Σύνταγμα – Όλες οι αντιδράσεις που προκάλεσε το μονοθέσιο σε ένα βίντεο
1 Απριλίου, 2025
Χαλκίδα-Κομοτηνή: 5 χρόνια κάθειρξη σε μεταπωλητές πειρατικών συνδρομών
1 Απριλίου, 2025
Συμμορία «ξάφριζε» σπίτια και επιχειρήσεις
1 Απριλίου, 2025
Φλωρίδης για Τέμπη: Δεν υπάρχει στοιχείο στην υπόθεση αυτήν που να έχει κρυφτεί
1 Απριλίου, 2025
Δωρεάν παροχή επικοινωνίας για τους συνδρομητές κινητής Nova σε Πάρο, Αντίπαρο, Μύκονο και Χανιά Κρήτης
1 Απριλίου, 2025
Επεισοδιακή δίκη στον Βόλο
1 Απριλίου, 2025
Κασσελάκης: Χαίρομαι για την άνοδο της Κωνσταντοπούλου
1 Απριλίου, 2025
Διαψεύδει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας δημοσιεύματα «περί συστάσεως πιστωτικού ιδρύματος»
1 Απριλίου, 2025
COSMOTE 5G WiFi: Γρήγορο σταθερό internet σε όλη την Ελλάδα μέσω δικτύου COSMOTE 5G
1 Απριλίου, 2025