Παύλος Μαρινάκης: Κάθε φορά που βγαίνει ο πρωθυπουργός εκτός συνόρων, ξέρουμε ότι η χώρας μας θα ισχυροποιηθεί

Την άποψη ότι «κάθε φορά που βγαίνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός εκτός συνόρων ξέρουμε ότι η χώρα μας -από λίγο έως πολύ- θα ισχυροποιηθεί. Είναι ένας ισότιμος, αξιόπιστος συνομιλητής μέσα σε μια ακόμα κρίση στη Μέση Ανατολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί μια υπεύθυνη και ισόρροπη εξωτερική πολιτική» εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η Ελλάδα ισχυροποιείται διπλωματικά, αμυντικά και οικονομικά και -όπως είπε- όλο αυτό είναι σημαντικό γιατί συνέβη μετά από πολύ δύσκολα χρόνια και μετά από πολλές θυσίες των πολιτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση και έκανε λόγο για τρεις πυλώνες της πολιτικής της κυβέρνησης. Ο πρώτος είναι αυτά που νομοθετούνται για την αύξηση των εισοδημάτων, ο δεύτερος πυλώνας πολιτικής είναι οι έκτακτες στηρίξεις. στους συνταξιούχους, και όλες οι παρεμβάσεις που γίνονται και ο τρίτος πυλώνας είναι οι έλεγχοι.

«Από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα που μιλάμε, που δεν έχει ολοκληρωθεί το οικονομικό έτος, έχουν επιβληθεί πρόστιμα 5,5 εκ. ευρώ. Μάλιστα, σε περιπτώσεις που κάποιοι νομίζουν ότι είναι πάρα πολύ «έξυπνοι» και εξαπατούν τους καταναλωτές με εικονικές εκπτώσεις. Έχουμε ψηφίσει ένα νόμο – η Κυβέρνηση αυτή, του Κυριάκου Μητσοτάκη τον έχει ψηφίσει – για το πλαφόν, για το μέγιστο περιθώριο κέρδους. Τα πρόστιμα κ. Αυτιά είναι πολλαπλάσια. Αυτή τη στιγμή πού μιλάμε οι υπάλληλοι της ΔΙ.Μ.Ε.Α. είναι έξω» είπε ο κ. Μαρινάκης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συντάξεις: Εξαιρετικά νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Εξαιρετικά νέα αν έχετε τόση σύνταξη
12 Μαρτίου, 2025
Ρωσία: «Μάλλον απίθανο να δεχτεί ο Πούτιν την αμερικανική πρόταση»
12 Μαρτίου, 2025
Η Πειραιώς ενισχύει τη στήριξή της στην Παιδεία μέσω του Προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»
12 Μαρτίου, 2025
Ο Ιππόλυτος της Κατερίνας Ευαγγελάτου μάγεψε το κοινό του Hong Kong Arts Festival
12 Μαρτίου, 2025
Ξεκινά το mega project του Υπερταμείου και της ΕΤΑΔ για την αποτίμηση και αξιοποίηση 36.000 ακινήτων με τη συμμετοχή 9 εταιρικών σχημάτων 
12 Μαρτίου, 2025
Διακόπηκε η δίκη για το Μάτι – Αύριο η πρόταση της εισαγγελέως
12 Μαρτίου, 2025
Πολίχνη: Νέα στοιχεία για τους απατεώνες που συνελήφθησαν
12 Μαρτίου, 2025
Υποβασταζόμενη η μητέρα της Καίτης Κωνσταντίνου στην κηδεία της ηθοποιού
12 Μαρτίου, 2025
Νέα στοιχεία για το κύκλωμα λαθραίων καυσίμων – Ξεπέρασαν τις 50 οι συλλήψεις
12 Μαρτίου, 2025
Περικοπή μισθού για τον βουλευτή της «Νίκης» μετά τον βανδαλισμό στην Πινακοθήκη
12 Μαρτίου, 2025