Πελώνη κατά Τσίπρα: Απέναντι σε κάθε μέτρο έχει ένα σταθερό «όχι»

Στην ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καλεί τον πρωθυπουργό για ουσιαστικές λύσεις στο μέτωπο της πανδημίας, απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, υπογραμμίζοντας ότι «απέναντι σε κάθε μέτρο», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «έχει ένα σταθερό όχι».

«Σε κάθε δύσκολη φάση της πανδημίας εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας κι εγκαλεί μονότονα την κυβέρνηση, που νυχθημερόν αγωνίζεται, όπως όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την οικοδόμηση άμυνας απέναντι στον ιό με το τείχος ανοσίας που χτίζουν οι εμβολιασμοί. Απέναντι σε κάθε μέτρο ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό “όχι”», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνεχίζει:

«Θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού».

Από την πλευρά της η κα Πελώνη κάλεσε το Αλέξη Τσίπρα, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα και να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά, «αντί να αναλάβει επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμβάλει έτσι στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τα εσωκομματικά του αδιέξοδα με μικροκομματικές παρεμβάσεις.

«Σε πείσμα της καταστροφολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μαζί με όλους τους Έλληνες τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την πρωτοφανή αυτή περιπέτεια», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον αρραβώνα της κόρης του
17 Φεβρουαρίου, 2025
Το Newsique συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ
17 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Κιρ Στάρμερ δηλώνει έτοιμος να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία για τη διασφάλιση της ειρήνης
17 Φεβρουαρίου, 2025
Μειώθηκαν κατά 1,2% οι θάνατοι στη χώρα για το 2024
17 Φεβρουαρίου, 2025
Λαβρόφ: Η Ευρώπη δεν έχει θέση στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία
17 Φεβρουαρίου, 2025
Απόστολος Γκλέτσος: «Είδα τον Μάστορα να γλείφει τους χωροφύλακες – Εμετός»
17 Φεβρουαρίου, 2025
Χωρίς ταξί η Αττική στις 19 Φεβρουαρίου
17 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Λυγγερίδη: Χειροπέδες σε οπαδό του Ολυμπιακού που επέστρεφε από τη Μεγάλη Βρετανία
17 Φεβρουαρίου, 2025
Παίκτης της Μονακό και επίσημα ο Τάις
17 Φεβρουαρίου, 2025
Βόλος: Αθωώθηκαν οι γονείς του 3χρονου που πήγε στο νηπιαγωγείο με σημάδια στο πρόσωπο
17 Φεβρουαρίου, 2025