Πελώνη: «Ο Αλ. Τσίπρας σήμερα ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του»

Δριμεία κριτική κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα, άσκησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η κ. Πελώνη κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για “ανευθυνότητα” και “καταστροφολογία” ενώ είπε ότι “σήμερα ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του”.

“Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να «ξεστοκάρει»” είπε συγκεκριμένα η κ. Πελώνη.

Πρόσθεσε ότι “είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ.Τσίπρας “προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας” και κατέληξε:

“Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο”.

-Ad-