Πέντε αναισθησιολόγοι μετακινούνται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Συνολικά πέντε αναισθησιολόγοι αναμένεται να μετακινηθούν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν οι εφημερίες.

Έτσι, ένας θα μετακινηθεί από τον Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, τρεις από το Παίδων Πεντέλης και ένας από το Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι τρεις γιατροί του Παίδων Πεντέλης θα πραγματοποιούν μία εφημερία ο καθένας το μήνα, για χρονικό διάστημα τριών μηνών, με σκοπό την κάλυψη των επειγουσών αναγκών. Επίσης, ο ιατρός διευθυντής αναισθησιολογίας ο οποίος μετακινείται από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, θα παραμείνει για τρεις μήνες στο Αγλαΐα Κυριακού, με την υποχρέωση να εκτελεί 1-2 εφημερίες το μήνα στο νοσοκομείο από το οποίο προέρχεται.

Από το Αγία Σοφία έχουν οριστεί τρεις αναισθησιολόγοι οι οποίοι θα εργάζονται καθημερινά στο «Αγλαΐα Κυριακού» εκ περιτροπής για το διάστημα από 12 Φεβρουαρίου – 29 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται, ότι είχε ανακοινωθεί τέλος στα χειρουργεία και αναστολή λειτουργίας των τακτικών ιατρείων, επειδή δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό στο νοσοκομείο.

Η απόφαση για τη μετακίνηση των αναισθησιολόγων: