Πέραμα: Σοκάρει ο 33χρονος – «Με χτύπησαν με σίδερα και λοστούς, είπαν φτου σου παλιομαύρε»

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους έπεσε το βράδυ της Πέμπτης ένας 33χρονος στο Πέραμα, ο οποίος σοκάρει με όσα αποκαλύπτει για το τι συνέβη.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Αχμά, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο «Αττικόν» Νοσοκομείο.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο star.gr, περίπου 15 -20 άτομα που φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον άνδρα και άρχισαν να τον χτυπούν με σίδερα και λοστούς στο λιμανάκι Αλιέων στο Πέραμα.

Καθόμουν και έπινα μια μπύρα με την παρέα μου και ξαφνικά έρχεται μια εβδομάδα 15 -20 ατόμων με κουκούλες full face, σίδερα, λοστούς, αρχίζουν και με κυνηγάνε. Τρέχω να ξεφύγω, με πετάνε κάτω, μου πετάνε ένα μπουκάλι της μπύρας στο κεφάλι, με χτυπούσαν με τα σίδερα και μου έλεγαν “αυτό για να μάθεις τι έχεις κάνει”, “φτου σου παλιομαύρε”»

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει οι δράστες απείλησαν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, ενώ υποστηρίζει ότι η επίθεση που δέχθηκε είναι ρατσιστική λόγω της καταγωγής του (ο πατέρας του είναι από την Ιορδανία). Βέβαια, το 33 χρόνο ισχυρίστηκε ότι πίσω από την επίθεση δεν αποκλείεται να κρύβεται και ένας φίλος του με τον οποίο είχε κάποιες διαφορές τον τελευταίο καιρό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ ο 33χρονος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.