Πέρασε από την Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 0-1 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και πλέον βρίσκεται στο +5.

Το αυτογκόλ του Γιαννούλη στο 49′ έκρινε τα πάντα στην Τούμπα και έδωσε μεγάλη νίκη στους ερυθρόλευκους!

Το ντέρμπι άρχισε μεδιακοπή για λίγα λεπτά στο 7′ λόγω των πολλών καπνογόνων που είχαν ανάψει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θύρα 4 και έκαναν πολύ δύσκολη την ορατότητα.

O Ελ Αραμπί είχε δοκάρι στο 42′ μετά την ωραία σέντρα του Βαλμπουενά, με τους ερυθρόλευκους να πιέζουν περισσότερο σε εκείνο το χρονικό σημείο, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα.

Αυτό θα συνέβαινε, τελικά, στο 49′, όταν ο Τσιμίκας έκανε τρομερή ενέργεια και σούταρε, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει και την μπάλα τελικά να καταλήγει στα δίχτυα από το αυτογκόλ του Γιαννούλη μετά την προσπάθεια του Ραντζέλοβιτς στην επαναφορά (0-1).

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και θα μπορούσε να το κάνει στο 52′ αλλά το VAR, ακύρωσε το γκολ του Βαρέλα για οφσάιντ και στα επόμενα λεπτά οι ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο (75′ Ελ Καντουρί), Λημνιός (82′ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64′ Άκπομ), Σφιντέρσκι.

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά (91′ Γκασπάρ), Ραντζέλοβιτς (83′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (69′ Χασάν).

-Ad-