Περιφέρεια: Χαμός με τον καυγά Τζήμερου-Πρωτούλη – Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο με τον Γιώργο Πρωτούλη μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος ο Τζήμερος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τζήμερος επιτέθηκε λεκτικά, όπως συνηθίζει, στον εκπρόσωπο στην Περιφέρεια Αττικής της Λαϊκής Συσπείρωσης με αφορμή το ωράριο των καταστημάτων. Ο κ. Τζήμερος, επικεφαλής της “Δημιουργία Ξανά” άρχισε να κατηγορεί από το μικρόφωνο τον κ. Πρωτούλη ως “σταλινοφασίστα” «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο κ. Πρωτούλης αντέδρασε άμεσα και αποκάλεσε τον κ. Τζήμερο εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Η κατάσταση έφτασε στο “μη παρέκε锨και ο κ. Πρωτούλης έξαλλος πια και φωνάζοντας κινήθηκε εναντίον του κ. Τζήμερου και σπρώχνοντας το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος του λέρωσε το κοστούμι.

Δείτε το βίντεο: