Περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό και μετά σκότωσε τη 42χρονη σύζυγό του

Μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 38χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη 42χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Ο αυτόχειρας αφήνει δυο παιδιά ορφανά, αφού οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι περίμενε να φύγουν με το σχολικό για το σχολείο τους και μετά ανέβηκε στο διαμέρισμα και εκτέλεσε τη γυναίκα του με την οποία είχαν χωρίσει.

Το φονικό έγινε στο διαμέρισμα που ζούσε η γυναίκα, στην οδό Κομνηνών στην Καλαμαριά.

Πηγές της Αστυνομίας, αναφέρουν πως οι δυο τους δεν είχαν απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Το 2023, το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, χώρισε με συναινετικό διαζύγιο, με το οποίο ρυθμίστηκαν οι μέρες και ώρες που θα βλέπει τα παιδιά ο 38χρονος.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν σε λουτρό αίματος τον άντρα και την γυναίκα. Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ θα ερευνηθεί και η οικία του αστυνομικού.

Ο 38χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν αστυνομικός. O 38χρονος υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου, στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος. Του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τοποθέτησή του σε υπηρεσία γραφείου οφείλεται σε πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν επίσης, πως η καραμπίνα με την οποία τελέστηκαν το έγκλημα και η αυτοκτονία βρισκόταν νομίμως στην κατοχή του αστυνομικού.

Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι ο 38χρονος φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη με τα παιδιά τους, την πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε.

Σημειώνεται ότι, ειδικοί ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στο σχολείο που φοιτούν τα δύο ανήλικα παιδιά για να αναλάβουν τη στήριξή τους.