Περιστέρι: Η περιγραφή μάρτυρα – Έτσι τον σκότωσε

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το προφίλ του δράστη της μαφιόζικης δολοφονίας που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην καφετέρια του Μάριου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, τονίζοντας πως ο εκτελεστής ήταν ψύχραιμος και νηφάλιος.

«Εμείς δουλεύουμε σε μαγαζί δίπλα, στον πρώτο πυροβολισμό πεταχτήκαμε έξω. Προλάβαμε τον δράστη μέσα στο καφέ, ο οποίος έβγαινε τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα. Του είχε ρίξει άλλες δύο πιστολιές. Η πρώτη ήταν στην πλάτη, μετά του έριξε άλλες δύο στην πλάτη. Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι ενώ ήταν ήδη πυροβολημένος ο άνθρωπος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της σκληρής δολοφονίας σε καφετέρια στο Περιστέρι στον ΑΝΤ1.

«Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια. Έφυγε και ξαναήρθε μέσα σε δύο λεπτά, κάθονταν δύο φίλοι μου στο διπλανό τραπέζι. Γύρισε, μπήκε από την πλαϊνή τζαμαρία του μαγαζιού, πήδηξε, λέει στον κόσμο μην φοβηθείτε, δεν θα σας πειράξω. Τον πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη και μετά δύο στο κεφάλι. Τον χτύπησε με το όπλο και έφυγε μέσα στα στενά», πρόσθεσε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Hellenic Train – Τι ψάχνουν οι Αρχές για την εκρηκτική ύλη
14 Απριλίου, 2025
Λάρισα: Τραυματισμένος άνδρας ανασύρθηκε από οικοδομή -Επιχείρηση της Πυροσβεστικής
14 Απριλίου, 2025
Έτοιμη δηλώνει η Χαμάς να απελευθερώσει όλους τους ομήρους με αντάλλαγμα κυρίως εγγυήσεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας
14 Απριλίου, 2025
Κίνδυνος από τις κατολισθήσεις βράχων στην Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου στη θέση Λαγκάδια
14 Απριλίου, 2025
ΠΑΣΟΚ: «Είναι πλέον επίσημη θέση της κυβέρνησης η ταύτιση με τον πολιτικό υπόκοσμο του διαδικτύου και η ποινικοποίηση κάθε αντίθετης γνώμης»
14 Απριλίου, 2025
ΕΤΑΔ: Νέα εποχή για το εμβληματικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας – Παραχωρείται στον Δήμο Πεντέλης
14 Απριλίου, 2025
Μ. Χρυσοχοΐδης: Να είστε βέβαιοι ότι η ομάδα που επιτέθηκε σε Υπουργείο Εργασίας και Hellenic Train θα συλληφθει
14 Απριλίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Ένοχος ο γιατρός που καταγγέλθηκε ότι πήρε «φακελάκι»
14 Απριλίου, 2025
Δύο σορούς γυναικών και 39 μετανάστες εντόπισε το Λιμενικό στο Φαρμακονήσι – Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στην Λέρο
14 Απριλίου, 2025
Χωρίς ταξί αύριο Τρίτη 15/4 στην Αττική – 24ωρη προειδοποιητική απεργία του Σ.Α.Τ.Α
14 Απριλίου, 2025