Περιστέρι: «Θέλω τη θανατική ποινή», λέει ο πατέρας της 17χρονης – Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της αδελφής της

Ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι ξέσπασε για τον θάνατο της κόρης του και μέσα στην οργή του ζήτησε τη θανατική ποινή για τον δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος.

Όπως φάνηκε από την εξέταση του ιατροδικαστή, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της, με τον δράστη να της κλείνει τη μύτη και το στόμα.

«Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», είπε στο STAR ο πατέρας της 17χρονος. Παράλληλα, τόνισε πως θεωρεί ως δράστη τον σύντροφο της κόρης του, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε η δολοφονία.

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ανέφερε πως είχε μιλήσει με την κόρη του λίγες μέρες πριν το τραγικό περιστατικό, σημειώνοντας ότι «μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Δε μου είπε ότι είχε κάποιο πρόβλημα, ότι είχε συμβεί κάτι που την είχε στεναχωρήσει. Αντίθετα, έδειχνε πολύ χαρούμενη, δεν μου έδειξε κάτι για να ανησυχήσω», είπε.

Το «αντίο» στα social media

Η αδελφή της δολοφονημένης 17χρονης έκανε μια σειρά από σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media για να την αποχαιρετήσει. «Καρδιά μου, πόσο μου λείπεις αδελφούλα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και ανέβασε μια σειρά από stories δείχνοντας την οδύνη της.

«Θέλω να τα κάνω όλα όπως πριν, όχι δε θέλω άλλο να κλαις κοριτσάκι μου όμορφο», έγραψε και αναδημοσίευσε την ιστορία μιας φίλης της 17χρονης, η οποία ανέφερε το εξής::

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αγάπη μου. Σου έλεγα να φύγεις και δεν έφευγες. Θα σε αγαπάω πάντα. Θα προσέχεις από πάνω την αδελφούλα σου, ελαφρύ εύχομαι να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει».

-Ad-