«Περνάω έναν Γολγοθά, τρέμω από τον φόβο μου μην με σκοτώσουν», καταγγέλλει γυναίκα από την Κοζάνη

Στην Κοζάνη μία ηλικιωμένη έτυχε απαξιωτικής συμπεριφοράς από τις Αρχές, όταν κατήγγειλε επίθεση από τους συγχωριανούς της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μία ηλικιωμένη ζήτησε βοήθεια από το τοπικό αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας αλλεπάλληλες κλοπές στα χωράφια της, ωστόσο οι αστυνομικοί τής είπαν να πάει στο λογιστήριο χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οποιαδήποτε οδηγία.

Η ζωή της ηλικιωμένης, όπως καταγγέλλει η ίδια, έχει μετατραπεί σε κόλαση από μία ομάδα συγχωριανών της. Την κλέβουν, της κάνουν bullying, την χτυπούν, την έχουν πυροβολήσει.

«Είμαι μία γυναίκα φτωχή. Περνάω έναν Γολγοθά κάθε μέρα από τους κατοίκους του χωριού. Τρέμω από τον φόβο μου μην με σκοτώσουν», είπε η κα Βασιλική στο MEGA.

Η καταγγελία της κας Βασιλικής
Στις 8 Μαΐου η ηλικιωμένη πήγε στο τμήμα ασφάλειας Κοζάνης να καταγγείλει συνεχόμενες κλοπές από το χωράφι της. Σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί την απαξίωσαν χωρίς να την ακούσουν.

«Πήγα στις 8 Μαΐου στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης να πω ότι μου έκλεψαν τους σιδηροπασσάλους στο χωράφι μου και ούτε που με άκουσαν. Μου έδωσαν ένα χαρτί και λένε θα πας στον λογιστή σου να κάνεις τη μήνυση», είπε.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, η κα Βασιλική δέχτηκε επίθεση από συγχωριανό της, ο οποίος την χτύπησε στη γνάθο, με αποτέλεσμα να σπάσει τα δόντια της.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Χρωμίου Ευάγγελος Γαμβρέλας διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κας Βασιλικής, αναφέροντας πως πρόκειται για ανυπόστατα ψεύδη.

«Ρεζίλεψαν ένα ολόκληρο χωριό, ένα ειρηνικό και πανέμορφο χωριό. Ευκαιρίες ψάχνουν αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, είναι ανυπόστατα ψεύδη. Ζω καθημερινά στο Χρώμιο, έχω επαφές με τις 60 ψυχές που μένουν στο χωριό», είπε.