Πέθανε από κορoνοϊό 41χρονος καρδιολόγος – Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια

Τραγικές είναι οι ιστορίες συμπολιτών μας που πεθαίνουν από κορωνοϊό. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και πολλοί είναι οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας που καταλήγουν μετά από πολύημερη μάχη στα νοσοκομεία.

Στη Λάρισα, ένας ακόμη νέος άνθρωπος «έχασε» τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ανταποκρίτρια Δήμητρα Τζιότζιου, πρόκειται για έναν 41χρονο καρδιολόγο που νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Λάρισας που έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid.

Ο 41χρονος αν και ήταν καλά στην υγεία του παρουσίασε επιπλοκές. Έπαθε πνευμονική εμβολή και διασωληνώθηκε εκτός ΜΕΘ. Όμως τελικά δεν τα κατάφερε και τελικά κατέληξε.

«Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο μέσα στα χέρια μας», ήταν τα πρώτα λόγια των συναδέλφων του γιατρών.

Λάρισα: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια από κορωνοϊό

Ολόκληρες οικογένειες «θερίζει» ο κορωνοϊός. Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν τη μάχη με την ασθένεια. Σχεδόν όλοι, όπως αποκαλύπτουν οι δικοί τους άνθρωποι στην Κωνσταντίνα Τσεγγενέ και στην Δήμητρα Τζιότζιου ήταν ανεμβολίαστοι.

Από τον ιό κατέληξαν ένας συνταξιούχος θεολόγος, η γυναίκα του και ο γιος του που ήταν καθηγητής πανεπιστημίου. Και οι τρεις ήταν ανεμβολίαστοι.

Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας . Χάθηκαν με διαφορά λίγων ωρών από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ την ώρα της κηδείας τους «έφυγε» από τη ζωή και ο γιος τους.

Αχαΐα: Δημοτικός σύμβουλος «έχασε» τους γονείς του μέσα σε 22 μέρες

Σε διάστημα μόλις 22 ημερών δημοτικός σύμβουλος του δήμου Δυτικής Αχαΐας «έχασε» και τους δύο του γονείς του: 76 ετών ο πατέρας του και 74 η μητέρα του.

Όπως είπε, οι στιγμές που πέρασαν ήταν συγκλονιστικές: «Δεν ήθελαν να πάνε με τίποτα στο νοσοκομείο, μου έλεγαν ότι θα πεθάνουν εάν πάνε. Η μητέρα μου είπε “αντίο σπιτάκι μου φεύγω”, ήταν σαν να το ήξερε … και τώρα που το λέω συγκινούμαι».