Πέθανε γνωστός ηθοποιός: Ήταν μόλις 27 ετών (pic)

Ο ηθοποιός και μοντέλο από την Αυστραλία, γεννημένος στη Μελβούρνη, είχε πρωταγωνιστήσει στο «American Horror Story».

Η μητέρα του, διάσημη ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει στη θρυλική σειρά “Neighbours”, αλλά και στο “Φάλκον Κρεστ”, Τζέιν Μπάντλερ, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση στον λογαριασμό της στο instagram λέγοντας ότι ο γιος της πέθανε στις 7 Ιανουαρίου: «Ήταν 27 χρονών και είχε όλο τον κόσμο στα πόδια του. Αλλά δυστυχώς έδινε μάχη με την ψυχική ασθένεια και τον εθισμό. Ένα λαμπερό αστέρι έσβησε πολύ σύντομα. Θα μου λείπεις Χάρι κάθε μέρα της ζωής μου». Η κηδεία του θα γίνει στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Ο 27χρονος Χάρι Χάινς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη. Είχε αποφασίσει να σπουδάσει ιατρική και έκανε όλη την προετοιμασία. Ωστόσο δεν προχώρησε με τις σπουδές Ιατρικής και πήγε στο Λονδίνο για να γίνει μοντέλο και ηθοποιός. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και μετά στο Λος Άντζελες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων επεκτείνονται και στον Δήμο Αμοργού
12 Φεβρουαρίου, 2025