Πέθανε η Αναστασία Δαούση – Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Έφυγε εχθές από την ζωή σε ηλικία 58 ετών η Αναστασία Δαούση.

Θλίψη σκόρπισε χθες η είδηση του πρόωρου χαμού της Αναστασίας Δαούση, γνωστής κτηνιάτρου από την Καλλονή Λέσβου, Συντονίστριας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτριας Συντονίστριας Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αναστασία Δαούση έδωσε μάχη, από την αρχή του μήνα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έφυγε σε ηλικία 58 ετών.

Η συνεισφορά της ήταν πολύτιμη σε όλη την κοινωνία του νησιού της Λέσβου, καθώς ήταν ιδιαίτερα ενεργή με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποχαιρετά με «μεγάλη συγκίνηση την αγαπημένη συντρόφισσα Αναστασία (Τασία) Δαούση. Μέχρι την τελευταία στιγμή η παρουσία της στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν ακούραστη, δυναμική και δημιουργική. Της οφείλουμε αποχαιρετώντας την, ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Τασία. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.»

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Αναστασίας Δαούσης δήλωσε: «Μία σπουδαία επιστήμονας του τόπου μας που άφησε σημαντικό αποτύπωμα στον κλάδο της την Κτηνιατρική και μια μαχητική γυναίκα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και της πολιτικής, η Αναστασία Δαούση δεν είναι πια μαζί μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της».

Ο Αναπληρωτής Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Δημήτρης Μοιρασγεντής, σε ανάρτηση του αναφέρει: «Δυστυχώς η συντρόφισσα Αναστασία δεν είναι πια κοντά μας. Η είδηση του πρόωρου χαμού της μας έχει συγκλονίσει. Έφυγε ένας αγαπητός άνθρωπος, μια καταξιωμένη επαγγελματίας και μια συντρόφισσα με όλη τη σημασία της λέξης. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της.»