Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε νυχτερινό κλαμπ

Ο ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, πατέρας 4 παιδιών, ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, ο 42χρονος ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε νυχτερινό κλαμπ στις Φέρες Έβρου το βράδυ της 15ης Αυγούστου.

Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από το… «πέταγμα» που του έκανε ένας 18χρονος γνώστης πολεμικών τεχνών, έξω από το κλαμπ κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους.

Ο άνδρας όπως μεταδίδει το evros-news.gr έσκασε στο έδαφος με το κεφάλι πίσω και παρά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις που του έγιναν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, οι γιατροί εξαρχής ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, μια και η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Τάιλερ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο εφοπλιστής Γιώργος Λιγνός
12 Φεβρουαρίου, 2025
Οικιακή βοηθός άρπαξε κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στη Συγγρού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη στον Πειραιά αστυνομικός για βιασμό ανηλίκου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λ. Συγγρού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μεξικό: Τουλάχιστον 38 νεκροί στη σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο – Τουλάχιστον ένας νεκρός
12 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία στην Πιερία: Ανοικτό το ενδεχόμενο να θάφτηκε ζωντανός ο 58χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Γ. Παπαδόπουλος για σεισμούς σε Σαντορίνη και Αμοργό: «Δεν υπάρχει τίποτα το πρωτοφανές»
12 Φεβρουαρίου, 2025