Πέθανε ο αδερφός της Βίκυς Μοσχολιού

Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τετάρτη ο ιερομόναχος αδερφός της Βίκυς Μοσχολιού, ο πατέρας Νικηφόρος, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έχοντας περάσει 15 χρόνια από τότε που η μεγάλη ερμηνεύτρια νικήθηκε και εκείνη από τον καρκίνο, τα παιχνίδια της μοίρας έμελλε να σημαδέψουν άλλη μία φορά την οικογένεια της τεράστιας Μοσχολιού, καθώς ο 68χρονος αδερφός της, ο οποίος έφερε το μεγαλόσχημο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, «έφυγε» χτυπημένος και εκείνος από την ίδια αρρώστια.

Ο κατά κόσμον Νικόλαος Μοσχολιός ήταν το τρίτο κατά σειρά από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Μοσχολιού.

Ο ξαφνικός χαμός της αδερφής του τον Αύγουστο του 2005 τον στιγμάτισε, με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφοσιωθεί ψυχή και σώματι στην Ορθοδοξία!

Στα τέλη Ιουλίου ο πατέρας Νικηφόρος, κάνοντας γενικές εξετάσεις, διαπίστωσε το πρόβλημα με τον καρκίνο. «Δεν προλάβαμε δυστυχώς να κάνουμε τίποτα. Οι γιατροί τού είπαν ότι έχει καλπάζουσας μορφής καρκίνο. Μέσα σε δύο μήνες ο αδερφούλης μου έλιωσε και έφυγε από τη ζωή» λέει με δάκρυα στα μάτια η μικρότερη αδερφή του Αθηνά. Στην ερώτηση αν ο ίδιος το γνώριζε, η Αθηνά Μοσχολιού ήταν κατηγορηματική. «Ήθελε να ξέρει τα πάντα και τα ήξερε από την πρώτη στιγμή. Απλά περίμενε να φύγει και να συναντήσει την αδερφή μας και τη μητέρα μας» λέει με αναφιλητά!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

-Ad-