Πέθανε ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

O δημοσιογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, από τα οποία δεν κατάφερε τελικά να βγει νικητής.

Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του είχε αναλάβει τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, Insider.gr ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν διευθυντής στο Capital.gr και στην εφημερίδα «Κεφάλαιο».

Διατέλεσε βασικός συντελεστής της εφημερίδας «Αξία» και ήταν ένας εκ των συνιδρυτών της, ενώ εργάστηκε στην οικονομική εφημερίδα «Κέρδος», στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» καθώς και στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

H ανακοίνωση της Liquid Media

«Με πολύ βαθιά θλίψη, η οικογένεια της Liquid Media αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο, τον δημοσιογράφο και διευθυντή του Insider.gr, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Ο Δημήτρης, ο «δικός μας» Δημήτρης, πάλεψε, αλλά δυστυχώς λύγισε. Με την πείρα του, αλλά κυρίως το πάθος του, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον Όμιλο και σε όλους εμάς την εικόνα ενός ανθρώπου που πετύχαινε αυτό που οι περισσότεροι θεωρούσαμε ανέφικτο.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από τον Νοέμβριο του 2020, κατάφερε να δώσει στο Insider την απαραίτητη δυναμική για να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό και να καθιερωθεί στην αγορά για το έγκυρο οικονομικό ρεπορτάζ του. Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου με μακρά θητεία στα ΜΜΕ, θήτευσε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, τις εφημερίδες ΑΞΙΑ και ΚΕΡΔΟΣ. τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, το Capital.gr και την εφημερίδα Κεφάλαιο.

Η απώλεια του Δημήτρη είναι τεράστια και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να τη δεχτούμε και να την συνειδητοποιήσουμε. Η Liquid Media και κάθε άνθρωπος που συνεργάστηκε μαζί του, εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Είναι αυτονόητο ότι ως Όμιλος θα παραμείνουμε δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν.»

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βασίλης Καλογήρου: Αποκαλύψεις από την στάση του σώματός του – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ανατροπή στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου – Δύο αυτοκίνητα στο σημείο το μοιραίο βράδυ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς θα κινηθούν Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Στην κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 47χρονος που δολοφόνησε 44χρονη τρόφιμο στο Δαφνί
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Η νεότερη ανακοίνωση του γιού του – «Οτιδήποτε διαρρέει είναι ψεύτικο»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν 39χρονο Τούρκο- Μαύρο τζιπ είχαν οι δράστες
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αίγιο: Νεκροί δυο καθηγητές στο 1ο ΓΕΛ με διαφορά λίγων ημερών
25 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΤΑΔ: Στρατηγικό deal με την D-Marin για τη Μαρίνα Ζέας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: 3 κάμερες, 60 καταθέσεις και το μυστήριο με τον ιατρικό φάκελο ολοκληρώνουν το παζλ του θανάτου του 39χρονου
25 Φεβρουαρίου, 2025
Μαίρη Βιδάλη για τον θάνατο του γιου της: Νομίζω ότι μου δίνει και τη δική του δύναμη πια
25 Φεβρουαρίου, 2025