Πηγή: elop.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έφυγε από τη ζωή από ανακοπής καρδιάς σε ηλικία μόλις 47 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο της πάλης.

Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας και στέλεχος των Εθνικών ομάδων, Δημήτρης Θεοδωρίδης, είχε σπουδαίες επιτυχίες και στο εξωτερικό, με τη σημαντικότερη να είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1993 και της πέμπτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων το 1993.

Η ανακοίνωση:

Η οικογένεια της Πάλης πενθεί για την απώλεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας και στέλεχος των Εθνικών ομάδων σε ηλικία μόλις 47 ετών έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης που το ήθος του και η αγάπη του για την Πάλη ήταν παράδειγμα προς μίμηση είχε σπουδαίες επιτυχίες και στο εξωτερικό. Οι σημαντικότερες ήταν το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1993, η 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων το 1994 και η 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων το 1993

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χειμάρρου Σερρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του για την αναπάντεχη απώλεια του.

-Ad-