Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσόλας

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της Λάρισας προκάλεσε ο θάνατος του δημοσιογράφου Κώστα Τσόλα σε ηλικία 52 ετών.

Ο Κώστας Τσόλας εργαζόταν επί σειρά ετών στην εφημερίδα “Ελευθερία” ως ανταποκριτής από τους δήμους Τυρνάβου και Τεμπών. Δραστήριο και ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία από τα μαθητικά του χρόνια εκδίδοντας την εφημερίδα “ΦΩΝΗ του Αμπελώνα”, στη συνέχεια λειτούργησε δικό του ραδιοφωνικό σταθμό και στη συνέχεια πέρασε στο δυναμικό της εφημερίδας “Ελευθερία”.

Ο Κώστας Τσόλας είχε τιμηθεί από τον πρώην πρόεδρο την Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο για την εφημερίδα, που εξέδιδε με τον τίτλο «Η φωνή του Αμπελώνα». Παράλληλα διατηρούσε δική του πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο Τύρναβος”. Για πολλά χρόνια υπήρξε ο κύριος συντονιστής- εκφωνητής στο Καρναβάλι του Τυρνάβου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Είχε ξεκινήσει στα νεανικά του χρόνια ως το “παιδί θαύμα της δημοσιογραφίας”, όταν τη δεκαετία του 80′ εξέδιδε εφημερίδα όντας λίγο πάνω από δέκα ετών. Ήταν εκδότης της εφημερίδας “Η φωνή του Αμπελώνα” απ’ όπου και κατάγεται, ενώ εργάστηκε και στο Ράδιο Τύρναβος.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη μητέρα του, τα αδέλφια του και ανίψια. Το τελευταίο αντίο στον αγαπητό συνάδελφο Κώστα είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αμπελώνα. Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και το ΕΤΑΣ για τον ξαφνικό χαμό του Κ.

Τσόλα “Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου των περιοχών Λάρισας, Αμπελώνα και Τυρνάβου, Κώστα Τσόλα, σε ηλικία μόλις 52 ετών. Ο συνάδελφος, αν και δεν ήταν μέλος της Ένωσης και του Επικουρικού Ταμείου μας, αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, ευπρέπειας και συναδελφικότητας τηρώντας στο ακέραιο τη δημοσιογραφική δεοντολογία”.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025