Πέθανε ο Γιάννης Χίγκας

Έναν στενό φίλο και διαχρονικό συνεργάτη, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, Γιάννη Χίγκα, αποχαιρετά σήμερα η ΔΕΘ-Helexpo, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλειά του.

Ο Γιάννης Χίγκας, επί σειρά ετών εκθέτης στις εκθέσεις Agrotica και Zootechnia, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του εθνικού εκθεσιακού φορέα και με τη θετική του στάση και τη μακρά εμπειρία του στήριζε τις διοργανώσεις, συμβάλλοντας στην εξέλιξή τους.

Η συνεισφορά του στον αγροτικό κλάδο τόσο στο επιχειρηματικό πεδίο όσο και ως αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) ήταν πολύτιμη. Ο Γιάννης Χίγκας αγαπούσε τον πρωτογενή τομέα και όλες οι προσπάθειές του ήταν προσανατολισμένες στην ενίσχυση και στον εκσυγχρονισμό του, πάντα με φρέσκες ιδέες και φιλόδοξα οράματα. Πέραν δε της επιχείρησης εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων, είχε δημιουργήσει και την εταιρεία παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας βρώσιμης ελιάς «ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», με καθαρά εξαγωγικό χαρακτήρα, αποδεικνύοντας το πάθος του για τον αγροτικό τομέα.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα, που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Μάλιστα, η ΔΕΘ-Helexpo αποφάσισε να διαθέσει ένα ποσό στη μνήμη του Γιάννη Χίγκα σε σκοπό που θα επιλέξει η οικογένειά του.

-Ad-