Πέθανε ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Μεζίκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 χρόνων ο Βασίλης Μεζίκης, ο επί 6 συνεχείς τετραετίες (1994-2019) Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Παιδείας.

“Ο Δήμος μας πενθεί. Εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη του για την μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος στα κοινά του τόπου μας επί 26 έτη αλλά και την επίσης μεγάλη προσφορά του στην παιδεία και την εκπαίδευση. Εκφράζουμε τα πλέον θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στη σύζυγο του, στα παιδιά και τους οικείους του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Λίγα λόγια για το Β. Μεζίκη

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους από το 1957. Εργάστηκε ως δάσκαλος επί 32 χρόνια. Είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γραφείου Δημάρχου ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και της 4ης ΕΣΕ, Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων. Επί σειρά ετών υπήρξε Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης «Ο Φίλιππος». Αιρετός εκπρόσωπος των εκαπιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης καθώς και στο Κεντρικό και Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Α/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας. Επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής ομάδων των Αμπελοκήπων. Μέλος του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων. Συμμετείχε σε Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. Παντρεμένος με την Παναγιώτα Γαρούφα κι έχει δύο παιδιά.

Πηγή: grtimes.gr