Πέθανε o ράπερ Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου – Η στιγμή που καταρρέει στη σκηνή

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ελληνικής καταγωγής ράπερ Costa Titch (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου) – Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε.

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ελληνικής καταγωγής ράπερ Costa Titch (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου) μετά την κατάρρευσή του επί σκηνής, όπως φαίνεται κ στο βίντεο παρακάτω.

Ο ράπερ φαίνεται να σκοντάφτει αλλά ολοκληρώνει το τραγούδι του για να καταρρεύσει λίγο αργότερα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαυμαστών του ενώ, οι άνδρες της ασφάλειας έσπευσαν στη σκηνή για να τον βοηθήσουν.

Λίγη ώρα μετά, η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του μέσω ανακοίνωσης και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους: «Ο θάνατος μας χτύπησε τραγικά την πόρτα. Μας έκλεψε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδεργό και εγγονό».

«Με βαθύ πόνο αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε τον θάνατό του. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη στιγμή καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας έχει συμβεί και ζητάμε να έχουμε τον χρόνο και τον χώρο για να συνέλθουμε», αναφέρει η οικογένεια στην ανακοίνωσή της.