Πετράλωνα: «Κοιμόταν και τον χτύπησα στο λαιμό με ένα μπαλτά» (pics)

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 21χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια το πτώμα του νονού του.

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο νεαρός, φορώντας κουκούλα και με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο πριν από τις 18:00, χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Ο 20χρονος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος από την πρώτη μαχαιριά στο λαιμό του 52χρονου την ώρα που εκείνος κοιμόταν μέχρι και τη στιγμή που κατέβασε μέσα σε σακούλες το τεμαχισμένο σώμα του θύματος και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του.

«Συχνά με χτυπούσε και την ημέρα εκείνη (σ.σ. της δολοφονίας), χτύπησε ξανά και τη μητέρα μου. Τον είδα που τη χτύπησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την περιγραφή του, όταν σκότωσε το νονό του, η μητέρα του ήταν στο σπίτι αλλά δεν κατάλαβε τίποτα γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο.

«Κοιμόταν και τον χτύπησα στο λαιμό με ένα μπαλτά. Μετά τον σκέπασα με μια κουβέρτα και πήγα και είπα της μητέρας μου να φύγει από το σπίτι» είπε ο ίδιος.

 

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν φίλοι του 52χρονου νονού ανησύχησαν που δεν πήγε στο καφενείο, όπως συνήθιζε και πήγαν σπίτι του να τον αναζητήσουν.

Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να πετά σακούλες στα σκουπίδια

Τότε βγήκε ο 21χρονος και τους είπε ότι τον σκότωσε και τον πέταξε στα σκουπίδια. Εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία παρουσία εισαγγελέα μπήκε στο διαμέρισμα των Πετραλώνων και βρήκε πολλές κηλίδες αίματος και στα τρία δωμάτια του σπιτιού.

Πετράλωνα: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του 52χρονου

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον νεαρό να πετά τέσσερις φορές, σακούλες στον κάδο σκουπιδιών, ενώ οι έρευνες που έγιναν στη χωματερή Άνω Λιοσίων, απέβησαν άκαρπες.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του νονού του γιατί ξυλοκοπούσε τη μητέρα του.

Πάντως τόσο ο 21χρονος, όσο και η μητέρα του αντιμετωπίζουν σύμφωνα με πληροφορίες ψυχολογικά προβλήματα.