Πετρούπολη: Τράβηξαν από τα μαλλιά την 15χρονη πριν να πέσει από τον γκρεμό των 15 μέτρων;

Στιγμές θρίλερ στην Πετρούπολη εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν 15χρονη κοπέλα έπεσε σε γκρεμό από ύψος 14 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο (σε έναν βράχο) για να τραβήξει φωτογραφίες. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το άτυχο κορίτσι έπεσε στο κενό. Στο σημείο βρισκόντουσαν και άλλοι 4-5 συνομήλικοι της.

Αμέσως μετά την επικίνδυνη πτώση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η 15χρονη είπε σε τραυματιοφορείς -όταν τη ρώτησαν πώς βρέθηκε στο κενό και αν κάποιος την έσπρωξε ή γλίστρησε- «δεν σας λέω».

Οι αρχές έχουν ήδη καλέσει για καταθέσεις φίλους της κοπέλας και αυτόπτες μάρτυρες για να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης.

Το κορίτσι νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε χέρια πόδια και λαιμό.

Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση μένει να διαλευκανθούν και η αστυνομία έχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιο από τα παιδιά που ήταν με τη 15χρονη τη τράβηξε από τα μαλλιά, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Οι αρχές ζήτησαν από δυο φίλες της, να ειδοποιήσουν τους γονείς τους και να τους ακολουθήσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

-Ad-