Πέτσας: «Οχι» σε πρόωρο άνοιγμα του τουρισμό ενόψει Αγίου Πνεύματος

Τον χρόνο που έχουν οριστεί θα ανοίξουν τα καταλύματα και όχι νωρίτερα λόγω του Αγίου Πνεύματος ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας, τα καταλύματα δεν θα ανοίξουν μια εβδομάδα νωρίτερα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με όσους είχαν τις προσδοκίες να πρέπει να τις ξεχάσουν.

Σχετικά με το αίνιγμα για πολλούς λύτες, δηλαδή τον τουρισμό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμφώνησε με τον πρωθυπουργό πως δεν είναι εντελώς χαμένη η χρονιά.

«Ο τουρισμός έχει ιδιαίτερο εργασιακό καθεστώς. Το βασικό ζητούμενο μέχρι το τέλος του μήνα είναι να πειστούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και καφέ, εστιατορίων κτλ. να ανοίξουν. Είναι προς το συμφέρον τους» είπε ο κ. Πέτσας κι εξέφρασε την πεποίθηση της κυβέρνησης ότι «δεν θα είναι χαμένη η χρονιά».

Όχι εσωτερικός τουρισμός το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Σχετικά με το ενδεχόμενο να παραδοθεί η χώρα στον εσωτερικό τουρισμό ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ο κ. Πέτσας ήταν αρνητικός τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί η κυβέρνηση να διαταραχθεί ξαφνικά η κανονικότητα που διαφαίνεται να επανέρχεται, με τα μειωμένα κρούσματα του κοροναϊού.

-Ad-