«Πιάνει» τετράδα η Σεβίλλη

Μάθε τα πάντα για την championsbet.

Μια πραγματικά «άγρια» ομορφιά έχει φέτος το Ισπανικό πρωτάθλημα, μια «κούρσα» που τα τελευταία χρόνια συνηθίζαμε να βλέπουμε μεταξύ δυο, το πολύ τριών, ομάδων. Φέτος, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερά τους, ενώ παράλληλα υπάρχουν ομάδες με φιλοδοξίες και ποιότητά που τις κοντράρουν στα ίσα.

Δυο εξ’ αυτών είναι η Σεβίλλη και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι οποίες κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, στοχεύουν στην πρώτη τετράδα και ίσως κάτι παραπάνω. Σήμερα έρχονται αντιμέτωπες στην Ανδαλουσία, σε ένα ματς που αναμένεται με το ενδιαφέρον στα ύψη.

Σεβίλλη: Δεν είχε κανένα πρόβλημα να προκριθεί στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα χρησιμοποιώντας αρκετές από τις ρεζέρβες της η Σεβίλλη και τώρα επικεντρώνεται στο σημαντικό ματς κόντρα στους Βάσκους της Σοσιεδάδ, με στόχο να τους φτάσει στη βαθμολογία, έχοντας παράλληλα και 3 ματς λιγότερο. Οι Ανδαλουσιανοί φέτος έχουν μια σταθερότητα στο παιχνίδι τους και με ματς που έχουν να δώσουν ακόμα, ευελπιστούν πως θα μπουν για τα καλά στη μάχη του τίτλου. Ο Λοπετεγκί θα έχει, πάντως, βασικές απουσίες, όπως αυτές των Νάβας και Οκάμπος (λείπουν και οι Βάτσλικ, Εσκουδέρο και Φερνάντες), όμως οι λύσεις είναι πολλές στο «οπλοστάσιό» του.

Σοσιεδάδ: Πέρασε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και αυτό σήμαινε πως οι παίκτες της ξεκουράστηκαν μεσοβδόμαδα και είχαν χρόνο να προετοιμαστούν για το παιχνίδι και το ταξίδι στην Ανδαλουσία. Η εικόνα, πάντως, της Σοσιεδάδ στο προηγούμενο ματς κόντρα στην Οσασούνα δεν ήταν αυτή που έχει δείξει μέσα στη σεζόν και ο τεχνικός της Ιμανόλ Αλγουαθίλ «έκρουσε τον κώδωνα» σε όλους αναφορικά με τη θέση της ομάδας στην 4άδα. Απουσίες υπάρχουν για τους Βάσκους και μάλιστα σημαντικές (Γιανουζάι, Σίλβα, Ζαλντούα, Ιγιαραμέντι, Ελουστόντο, Μονρεάλ, Σόλα) που κάνουν την αποστολή τους ακόμα πιο δύσκολη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βάσει την εικόνα της και τις απουσίες που αντιμετωπίζει, το ματς στην Ανδαλουσία για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι πιο δύσκολο από όσο μπορούσε να φανταστεί. Η Σεβίλλη στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή και παρότι οι Βάσκοι φέτος έχουν δείξει πως μπορούν να νικήσουν τον οποιανδήποτε, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στην ομάδα του Λοπετεγκί θα έχουν θέμα. Ο άσος στο 2.25 από τη Novibet μας αρέσει.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

-Ad-