Πήγε για ψάρεμα και πέθανε – «Μπαμπά μου γιατί;»

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στον Ξηρόκαμπο Σητείας, εκεί όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα ενός 61χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας από την Ιεράπετρα είχε πάει στην περιοχή προκειμένου να ψαρέψει με ψαροντούφεκο.

Οι ώρες όμως περνούσαν καθώς ο 61χρονος είχε πάει στην περιοχή από το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους οικείους του, που τον αναζητούσαν. Δυστυχώς, τα μεσάνυχτα και μετά από αναζήτηση των ανδρών του Λιμεναρχείου Σητείας, ο άτυχος 61χρονος Χάρης Φωτιάδης, βρέθηκε νεκρός, λίγα μέτρα από την ακτή.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Χαρακτηριστικό πάντως είναι το σχόλιο που έκανε στο ekriti, λιμενική πηγή από τη Σητεία: «Ευτυχώς που τον βρήκαμε διότι λόγω των ρευμάτων στη θαλάσσια περιοχή, ήταν εξαιρετικά δύσκολο», ήταν το σχόλιο ατόμου που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Γιατί μπαμπά μου;

Ο γιος του άτυχου ψαροντουφεκά έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Η μεγάλη σου αγάπη για την θάλασσα σε πρόδωσε… Γιατί μπαμπά μου γιατί; Ποιος θα με παίρνει το πρωί τηλ να μου ζητάει καφε; Καλό ταξίδι σου εύχομαι και να τους ταΐζεις ψάρια εκεί πάνω και θα σε αγαπάνε όλοι όπως και εδώ… Εύχομαι να τα ξανά πούμε σύντομα!”