Πήλιο: Τα πρώτα λόγια του δράστη που σκότωσε τα δύο αδέρφια

Ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μίλησε στον δικηγόρο του και στους αστυνομικούς για τη δολοφονία των δύο αδερφών, της Κωνσταντίνας και του Γιώργου.

Ο 31χρονος άνδρας φέρεται να είπε, σύμφωνα με το thenewspaper.gr πως δεν θυμάται τι έκανε υποστηρίζοντας ότι ήθελαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο» είπε αρχικά ο 31χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την πρώην σύζυγό του, την 28χρονη Κωνσταντίνα, και τον 30χρονο άδερφό της, Γιώργο.

«Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας του 31χρονου σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του.

Ο 31χρονος δολοφόνος, ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του και της θείας του στην περιοχή Αγ. Μαρίνα του Αγ. Βλασίου. Εργαζόταν περιστασιακά σε συνεργείο αυτοκινήτων και λάμβανε αναπηρική σύνταξη, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Αγριά, έξω από το εργοστάσιο της ΕΨΑ. Είχε χάσει τον πατέρα του, ενώ η μητέρα του φέρεται να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας.

-Ad-