«Πήραμε την εκδίκησή μας» – Η φωτογραφία στο TikTok με ένα «Χ» στα θύματα του μακελειού

Η εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα ήταν αποτέλεσμα της διαμάχης μεταξύ των δύο τουρκικών συμμοριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διακίνησης ναρκωτικών και συμβολαίων θανάτων.

Πρόκειται για τη συμμορία Ντάλτονς, μέλη της οποίας εκτελέστηκαν στη Λούτσα, και τη συμμορία Ρεντ Κιτ, μέλη της οποίες βρέθηκαν δολοφονημένα σε Γαλλία και Κωνσταντινούπολη.

Μετά τη δολοφονία 6 μελών των Ντάλτονς η αντίπαλη συμμορία προχώρησε σε ανάρτηση ενός βίντεο, όπου παρουσιάζουν τις φωτογραφίες των 6 θυμάτων και βάζουν ένα Χ, πανηγυρίζοντας πως τους σκότωσαν και πήραν την εκδίκησή τους.

Μάλιστα, κάτω από τα πανηγυρικά βίντεο της αντίπαλης συμμορίας για την εκτέλεση στη Λούτσα υπάρχουν σχόλια που υποστηρίζουν ότι οι δολοφόνοι είναι σερβικής καταγωγής, γεγονός που σημαίνει ότι οι δολοφονίες αποτελούσαν αντίποινα, διότι υποστηρίζεται ότι οι Ντάλτονς είχαν κατηγορηθεί ότι σκότωσαν έναντι συμβολαίου θανάτου έναν Σέρβο μαφιόζο.

Βάσει των παραπάνω, η δολοφονία του Σέρβου μαφιόζουν από τους Ντάλτονς ήταν εκείνη που ενεργοποίησε το μακελειό στη Λούτσα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» και των «ΝΕΩΝ», 131 μέλη των Ντάλτονς είχαν επιχειρήσει να κάνουν επιδεικτική παρέλαση στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης προτάσσοντας όπλα μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα των αυτοκινήτων τους. Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας ορισμένα μέλη της διέφυγαν στην Ελλάδα.