Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: «Αν κάνει τεστ DNA, θα φάει το κεφάλι του»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας και είναι προφυλακισμένη εδώ και έναν μήνα.

«Θα το φάει το κεφάλι του»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η Πισπιρίγκου, ανέφερε πως δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης είχε απευθυνθεί σε γενετιστή προκειμένου να κάνει τεστ DNA. Η ίδια δήλωσε πως ο Μάνος ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ όπως απάντησε χαρακτηριστικά αν πάει να κάνει το τεστ, «θα το φάει το κεφάλι του».

Επιπλέον, δηλώνει ικανοποιημένη με την εξέλιξη ότι η κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί της είναι φαρμακευτική, και όχι το είδος που μπορεί να βρει κανείς στη μαύρη αγορά.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Μετά αποκάλυψη ότι η πλευρά της μητέρας των παιδιών προσέλαβε έξι τεχνικούς συμβούλους, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς η κατηγορούμενη μπορεί να στηρίξει οικονομικά μία τέτοια κίνηση. Σε αυτό, έδωσε μία αξιοπερίεργη απάντηση ο δικηγόρος της: «Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή».

Μάλιστα, λέει πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο».

Κατερινόπουλος: «Η φαρμακευτική κεταμίνη υπάρχει και στα κτηνιατρεία»

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφέρθηκε στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την ουσία κεταμίνη που εντοπίστηκε στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας. «Χθες μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς.

Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία.