Πιστολίδι με τραυματία στο κέντρο της Αθήνας – Βίντεο ντοκουμέντο

Σκηνές γκανγκστερικής ταινίας, με πυροβολισμούς και καταδίωξη, που κατέληξε στον τραυματισμό ενός πολίτη από “αδέσποτη” σφαίρα, αλλά και τεσσάρων αστυνομικών από τροχαίο, εκτυλίχτηκαν το μεσημέρι στα Σεπόλια και τη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άτομα που επέβαιναν σε τέσσερα αυτοκίνητα, πιθανόν Ρομά, συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο στην συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως και αντάλλαξαν πυροβολισμούς που από θαύμα δεν είχαν τραγικά αποτελέσματα.

Συναγερμός στις Αρχές λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί, μετά από αναζητήσεις, έκαναν συνολικά έξι προσαγωγές, μεταξύ των οποίων είναι ένας που έχει δεχτεί σφαίρα στο πόδι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Η συμμετοχή των υπόλοιπων πέντε στο επεισόδιο εξετάζεται.

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις αναζητήσεις για την σύλληψη όσων από τους συμπλεκόμενους είχαν καταφέρει να διαφύγουν, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που δεν είχε σχέση με το επεισόδιο, έκλεισε κατά λάθος δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην λεωφόρο Κηφισού, με αποτέλεσμα να πέσουν τα δίκυκλα στον δρόμο και να τραυματιστούν οι τέσσερις αστυνομικοί.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

-Ad-