«Πιθανό αποτέλεσμα να επέλθει ανακοπή της καρδιάς του Φιλιππίδη» – Σκορδά: «Ας μην το σχολιάσουμε»

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις στο Πρωινό για την κατάσταση υγείας του εντολέα του πριν τη συνέχεια της δίκης.

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος «η αρρώστια η οποία αντιμετωπίζει, που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της καρδιάς».

«Μετά από την εξέταση και τη τρίτης καταγγέλλουσας, καταλήγω σε ένα συμπέρασμα. Και οι 3 καταγγέλλουσες διαφοροποιούν τα πραγματικά περιστατικά, ώστε να πλησιάσουν κοντά στην λογική. Οι εκδοχές τους είναι πολλές, διαφορετικές και αλληλοσυγκρουόμενες», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Kαι πρόσθεσε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ψυχολογικά είναι άσχημα. Η αρρώστια η οποία αντιμετωπίζει, που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της καρδιάς. Αυτό μπορεί να γίνει αύριο, μετά από έξι μήνες και μπορεί και μετά από έναν χρόνο. Η αγωνία όμως, που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να καταφέρει να μείνει ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του είναι να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει».

Το σχόλιο από τη Φαίη Σκορδά

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά αντέδρασε και δεν θέλησε να σχολιάσει το κομμάτι της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη. «Την πρώτη παράμετρο ας μην τη σχολιάσουμε σας παρακαλώ πολύ. Είναι προσωπικά δεδομένα. Προφανώς ευχόμαστε υγεία, για τα αυτονόητα θα μιλάμε; Γιατί δεν πάει ένας γιατρός;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: tlife.gr

-Ad-