«Πλακώθηκαν» στο OPEN με Αυγερινό: «Λίγο μεγαλύτερο σεβασμό για το ρεπορτάζ» (vid)

Αγρια κόντρα μεταξύ των δημοσιογράφων του OPEN, κατά τη συζήτηση για τις εξελίξεις στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο ανταποκριτής του καναλιού στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, ενοχλήθηκε από σχόλιο συναδέλφου του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όποιος θέλει να αμφισβητεί το ρεπορτάζ μου με επιχειρήματα ας το πει… Καμία προσωπική κουβέντα για το δικό μου ρεπορτάζ δεν θα ανεχτώ».

Ακολουθεί ο «διάλογος»

Βαλασόπουλος: Είναι θέμα πώς το βλέπει ο καθένας. Μπαίνουν οι τύποι από τη Συρία, μπαίνουν οι Βάγκνερ, έχουν μπει οι Τσετσένοι, τι δουλειά έχουν οι Τσετσένοι;

Αυγερινός: Ανοιξε καμιά γεωγραφία, είναι ρωσική επαρχία η Τσετσενία, Ρώσοι στρατιώτες είναι.

Βαλασόπουλος: Υποτίθεται ότι στην Μαριούπολη είναι οι Αζόφ, δύο εβδομάδες δεν μπορεί να τους κάνει καλά ο ρωσικός στρατός; Την έχουν ισοπεδώσει.

Αυγερινός: Επρεπε να την ισοπεδώσουν περισσότερο για να είναι ευχαριστημένος ο Παντελής… Οποιος θέλει να αμφισβητήσει στοιχεία του ρεπορτάζ μου με επιχειρήματα. Κάποιοι συνάδελφοι ενεπλάκησαν πολύ πρόσφατα. Παρακολουθώ τον εμφύλιο της Ουκρανίας από το 2014. Θα παρακαλέσω λίγο μεγαλύτερο σεβασμό για το τι γνωρίζει ο καθένας στο ρεπορτάζ. Καμία προσωπική κουβέντα για το ρεπορτάζ μου δεν θα ανεχτώ. Λέω ξεκάθαρα ότι η Σπάρτα είναι αριστερή οργάνωση και το Ντονιέτσκ αυτοανακηρύχθηκε σε λαϊκή δημοκρατία γιατί έχουν τις ρίζες τους στην σοβιετική εποχή.

Βαλασόπουλος: Το ότι λένε αυτοί ότι είναι αριστεροί, δεν λέει τίποτα.

Αυγερινός: Μπορείς να το αμφισβητήσεις Παντελή με επιχειρήματα; Ξέρεις ποιος είναι ο Μοτορόλα;

Δείτε τη συζήτηση: