Πληροφορία σοκ για το νεκρό ποδοσφαιριστή: «Δεν έπαιζε με δικό του δελτίο»

Συντετριμμένη είναι η κοινωνία της Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο χαμό 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέρρευσε μέσα στα αποδυτήρια. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά ήταν ήδη αργά.

O 29χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον αγώνα μεταξύ του Ηρακλή Ροδίτσας και της Δίβρης. Ο αγώνας διακόπηκε και οι παρευρισκόμενοι συμπαίκτες και συγγενείς έπαθαν σοκ.

22χρονος ποδοσφαιριστής «έσβησε» μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Σταντ απ.Ο 29χρονος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο, είχε ενταχθεί στην ομάδα του Ηρακλή Ροδιτσας πριν λίγους μήνες. Χθες λένε οι συγγενείς του, μπήκε με λαχτάρα στο γήπεδο για να παίξει αλλά ένιωσε δυσφορία. Έτρεξε στα αποδυτήρια όπου εκεί κατέρρευσε.

«Το αγαπούσε το ποδόσφαιρο, έπαιζε 4-5 μήνες. Είναι πράγματα που μας πονάνε και δεν είχαμε επικοινωνία με την ομάδα, δεν είχε παίξει άλλη φορά», δηλώνει στο Star ο κουνιάδος του 29χρονου.

Ερωτήματα για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή
Ο αιφνίδιος χαμός του ποδοσφαιριστή από τη Φθιώτιδα έφερε θλίψη και ερωτήματα. Είχε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι δεν έπαιζε με δικό του δελτίο, αλλά με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα πάντως με την ανακοίνωση της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. «Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

-Ad-