Πληροφορίες για κρούσμα κοροναϊού στην Μυτιλήνη

Νέο κρούσμα Κοροναϊού αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα αφού σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα που νοσηλεύεται από την Κυριακή το πρωί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης φαίνεται πως είναι θετική στον ιό.

Η ασθενής βρίσκεται σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ κατά πληροφορίες έχει συστηθεί να μην πάνε τα παιδιά της σχολείο σήμερα.

Η ίδια είναι εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ στο Πλωμάρι όπου και διαμένει και εκτιμάται ότι για πολλές ημέρες ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο.

Η γυναίκα, κατά πληροφορίες, επέστρεψε στα τέλη του περασμένου μήνα από το Ισραήλ το οποίο είχε επισκεφθεί για προσκύνημα στους Άγιους Τόπους. Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε συμπτώματα γρίπης τα οποία σε συνδυασμό με την πρόσφατη επίσκεψη της στο Ισραήλ την έκαναν να επικοινωνήσει με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας υγείας (ΕΟΔΥ). Ειδικοί του οποίου την παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ανδρουλάκης: Θα αγωνιστούμε για να πάνε επιτέλους στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hράκλειο: Εδώ έπεσαν οι πυροβολισμοί έξω από το νυχτερινό κέντρο – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hellenic Train για Τέμπη: «Το ψυκτικό υγρό στον μετασχηματιστή η κύρια πηγή της πυρκαγιάς»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καίτη Γκρέυ: «Εμφύλιος» στην οικογένεια για τη διαθήκη – Ο Φίλλιπος Ηλιάδης προτίθεται να κάνει προσβολή
23 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη ημεδαπός που είχε θέσει προς πώληση στο διαδίκτυο αρχαίο οξυπύθμενο αμφορέα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σύμη: Νέες σοκαριστικές συνομιλίες της 13χρονης με τον 15χρονο που σχεδίαζαν τη δολοφονία της μητέρας της – «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: «Καμπανάκι» για κατολισθήσεις σε 5 περιοχές κρούουν οι ειδικοί επιστήμονες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Παραμένει το ψύχος παρά τη μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Έρχεται βροχερή εβδομάδα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας
23 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Νέο εύρημα που δίνει απαντήσεις – Εξετάζεται «ύποπτη» αλλοίωση στον λάρυγγα
23 Φεβρουαρίου, 2025