Ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή στον συνταγματάρχη

Ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον συνταγματάρχη που φέρεται να είχε ληστέψει τρεις τράπεζες σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Αργυρούπολη αποσπώντας περίπου 10.000 ευρώ. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ο 53χρονος συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (5/12) και κατηγορείται για ένοπλη ληστεία με απειλή χειροβομβίδας σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Μαρίνου Γερουλάνου στην Αργυρούπολη.

Ο συνταγματάρχης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο 53χρονος συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων, φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες σε τράπεζες της Νέας Σμύρνης της Δάφνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψη του ισχυρίστηκε πως διέπραξε τις ληστείες προκειμένου να καλύψει χρέη που είχε εξαιτίας της εξάρτησής του από τον τζόγο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025