Ποινική δίωξη στον 15χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό του 12χρονου

Ο 15χρονος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού το πρωί του Σαββάτου, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πέρασε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 15χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό του 12χρονου το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 15χρονος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού το πρωί του Σαββάτου, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πέρασε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Σε βάρος του 15χρονου ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα του βιασμού ανηλίκου και για γενετήσια πράξη ενώπιον ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 15χρονος αρνείται τα πάντα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

-Ad-