Ποιοι διάσημοι είναι έτοιμοι να «κατέβουν» στις εκλογές – Οι επιλογές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές: Σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται πλέον τα κόμματα, με τα επιτελεία τους, ως συνήθως, να βολιδοσκοπούν επιλογές προσώπων με ακτινοβολία και επίδραση στον κόσμο.

Εκλογές: Σύμφωνα με το Action 24, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ ο ποδοσφαιριστής Αγγελος Χαριστέας, ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, ο Πύρρος Δήμας και η Σοφία Μπεκατώρου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Αγγελου Χαριστέα έχει “κλειδώσει” ενώ ο Πύρρος Δήμας είναι κοντά σε συμφωνία.

Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιοι, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, η τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου, η Αννα Ελεφάντη και ο Μιθριδάτης. Πληροφορίες αναφέρουν πως το μέλος των Ημισκουμπρίων δεν έχει “κλειδώσει”.

Να θυμίσουμε, ότι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 θα είναι ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει προσεγγιστεί από δύο μεγάλα κόμματα και ένα ανερχόμενο.

Εκλογές: Το μήνυμα Μητσοτάκη για την ημερομηνία των εκλογών

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε τον χρόνο των εκλογών στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, όπως γίνεται στην αρχή κάθε χρονιάς, συζητήθηκε ο προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος:

– Ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου και τα νομοσχέδια που επεξεργάζονται τα υπουργεία

– Ο απολογισμός και η προβολή του κυβερνητικού έργου ανα τομέα ώστε όλο αυτό το έργο που έχει παραχθεί να μην χαθεί στην αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου

– Βασικές αρχές του προγράμματος για την επόμενη 4ετία με έμφαση στην αύξηση των μισθών, όπως περιέγραφε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός

– Η προβολή των περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων, με τα έργα που έχουν γίνει κι αυτά που έχουν σχεδιαστεί

– Η κατάρτιση προγράμματος περιοδειών του Πρωθυπουργού, των υπουργών και των κομματικών στελεχών

Ο Πρωθυπουργός είναι συνεπής στη δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της 4ετίας. Θα προσδιορίσει ο ίδιος ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία από τον Απρίλιο και μετά.