Ποιοι λοιμωξιολόγοι δέχονται απειλητικά μηνύματα και από ποιους

Ίσως οι περισσότεροι να μην το γνωρίζουν αλλά το τελευταίο διάστημα τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων δέχονται συνεχώς απειλητικά μηνύματα.

Aπειλητικά μηνύματα έχουν λάβει (και εξακολουθούν να λαμβάνουν) και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, όπως και ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος ωστόσο δεν τα λαμβάνει υπόψη, ούτε τα κοινοποιεί.

Κατά της ζωής
Πρόκειται για απειλές κατά της ζωής, με στόχο, όπως λένε αυτοί που τις δέχονται, να τους αποσυντονίσουν, να τους αποτρέψουν από το να εισηγούνται μέτρα, να τους προβληματίσουν και βεβαίως να τους φοβίσουν.

Όπως μου εξήγησε ο κ. Μόσιαλος, τα μηνύματα αυτά έρχονται μαζικά (την ίδια ημέρα), μέσω inbox, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατευθυνόμενα. Μαθαίνω τέλος ότι έχουν γνώση και οι διωκτικές αρχές, αλλά και οι ένοικοι του Μαξίμου.

Τα απειλητικά μηνύματα και email για τα μέτρα που ελήφθησαν σε σχέση με το πρόσφατο lockdown προς την επιτροπή των λοιμωξιολόγων επιβεβαίωσε και ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και μέλος της επιτροπής Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως τα απειλητικά μηνύματα έχουν επώνυμο αλλά και ανώνυμο χαρακτήρα.

Πηγή: Βηματοδότης