Ποιος Έλληνας βουλευτής επιστρέφει στο θέατρο

Πρόβες για θεατρική παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Τζίμης Πολίτης, ξεκινά ο Ιάσονας Φωτήλας.

Μάλιστα οι δυο τους συναντήθηκαν μετά από καιρό και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τη θεατρική τους συνύπαρξη.

Ο βουλευτής Αχαΐας θα πάρει μέρος, αν όλα πάνε καλά και ανοίξουν τα θέατρα, την επόμενη σεζόν, στην κωμωδία «Ό,τι πείτε, υπουργέ» χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν θα έχει το ρόλο του υπουργού.

Μιλώντας παλιότερα στο thebest.gr για το πως συνδυάζει το βουλευτικό του αξίωμα με το θέατρο, ο Ιάσονας Φωτήλας είχε πει:

«Πραγματικά πιέστηκα πολύ, είναι αγώνας δρόμου, αφού καθημερινά απαιτείται να κάνω αυθημερόν Πάτρα –Αθήνα. Εφευγα δηλαδή το μεσημέρι από τη Βουλή, ερχόμουν στην Πάτρα για πρόβα και το βράδυ ξαναγύριζα Αθήνα. Το ίδιο θα συνεχιστεί και σε όλη τη διάρκεια των παραστάσεων, δηλαδή μετά το φινάλε κατά τις 11.30, θα φεύγω για Αθήνα, ώστε νωρίς το πρωί να συμμετέχω σε εκπομπές και να είμαι στη Βουλή. Παρά τη δυσκολία και την πίεση χρόνου, η οικογένειά μου το επικροτεί, επειδή βλέπει πόσο αγαπάω και πόσο με γεμίζει το θέατρο».

Ερωτηθείς για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι βουλευτές και για το εάν το θέατρο τον έχει βοηθήσει στο βήμα της πολιτικής είχε πει:

«Φαντάζομαι πως με έχει βοηθήσει να διαθέτω περισσότερη άνεση στο βήμα. Ως εκεί όμως. Δεν σκέφτηκα ποτέ, καθόλου, πως αυτή μου η δραστηριότητα θα λειτουργούσε αρνητικά στην είσοδο και την εξέλιξή μου στην πολιτική. Αλλωστε και οι περισσότεροισυνάδελφοι το χαίρονται, με ρωτάνε, θέλουν να έρθουν να με δουν. Εχει συμβεί μάλιστα και να με διευκολύνουν από μόνοι τους, να μη χαθεί η σειρά μου σε ομιλία, επειδή υπέθεσαν πως είμαι σε πρόβα. Αν και δεν είμαι από εκείνους που μασάω τα λόγια μου, από όλα τα κόμματα, πέραν της Χρυσής Αυγής, είναι ενθαρρυντικοί που παίζω στο θέατρο».

Πηγή: thebest.gr

-Ad-