Πολάκης: «Για αυτή τη μελέτη είχε ενημερώσει ο Τσιόδρας τον Μητσοτάκη ή χάθηκε και αυτή;»

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook κριτικάρει την κυβέρνηση που υποστήριζε το προηγούμενο διάστημα ότι «θα πετύχουμε την ανοσία της αγέλης με τον εμβολιασμό».

Παραθέτοντας της μελέτης από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τη συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος λίγο καιρό πριν υποστήριζε την ανοσία της αγέλης μέσω του εμβολιασμού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται: «Για αυτή τη μελέτη είχε ενημερώσει ο Τσιόδρας τον Μητσοτάκη ή χάθηκε κι αυτή;».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Μαλισταααααα… Για δες κάτι πράγματα ,που τα λέγαμε από το Νοέμβρη -Δεκέμβρη του 2020 και τώρα βγαίνουν και με μελέτες που συνυπογράφει και ο Τσιόδρας !!!!

Ποια ανοσία αγέλης;;

Ποιοι πρέπει να προφυλαχθούν γιατί κινδυνεύουν;; (οι άνω των 60 και οι ανοσοκατεσταλμένοι)

Πόσο καιρό κρατάει η ανοσία;;

ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ!!

Γιατί εμείς την Ιατρική και τη μάθαμε καλά και την ασκούμε χωρίς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ για «προώθηση εμπορεύματος»

Υ.Γ.1: Για αυτή τη μελέτη είχε ενημερώσει ο Τσιόδρας το Μητσοτάκη ή χάθηκε και αυτή;;

Υ.Γ.2: Προς ΝΔ και λοιπούς συγγενείς: Ζητείστε μια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνατε, για τη δολοφονία επιστημονικών απόψεων που μου κάνατε, ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας που οδήγησε σε 22.500 νεκρούς ,ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά και είχατε φτιάξει πραγματικές ΜΕΘ και εξαφανιστείτε από προσώπου γης!!!».