Πολάκης για έρευνα Τσιόδρα: Σε χιλιάδες ανθρώπους δεν δόθηκε καν η δυνατότητα να παλέψουν για τη ζωή τους (video)

Σοκάρουν τα όσα ισχυρίζεται ο Παύλος Πολάκης πως προκύπτουν από την μελέτη του Σωτήρη Τσιόδρα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Θεόδωρο Λύτρα η οποία είχε παραδοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μεταξύ άλλων, δείχνει το ποσοστό θνητότητας εκτός ΜΕΘ, αλλά και πόσοι θα είχαν σωθεί αν το ΕΣΥ είχε ενισχυθεί.

Η έρευνα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από χρήστες του διαδικτύου, καθώς ο πρωθυπουργός πριν από λίγες βδομάδες είχε ισχυριστεί στη Βουλή ότι δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι η θνητότητα εκτός ΜΕΘ είναι μεγαλύτερη.

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας την έρευνα μέσω βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «αποκαλύπτει» και κάτι άλλο.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από 1/9 του 2020 έως 6/5 του 2021 στο οποίο αναφέρεται η έρευνα, ο συνολικός αριθμός των θανάτων, σύμφωνα με τα δελτία του ΕΟΔΥ, ήταν 10.576»

Και προσθέτει: «Οι εκλεκτοί συνάδελφοι είπαν πως από τους 6.282 πέθαναν οι 3.988, άρα οι άλλοι 6.588 πού πέθαναν; Δεν διασωληνώθηκαν καν. Πέθαναν είτε στα σπίτια τους, είτε σε μια κλινική covid χωρίς να διασωληνωθούν. Δηλαδή σε πάνω από 6.000 ανθρώπους δεν δόθηκε καν η δυνατότητα να παλέψουν για τη ζωή τους, εξαιτίας της καταστροφικής διαχείρισης της πανδημίας που έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Παύλος Πολάκης:

-Ad-