Πολάκης: Κάνατε λάθος στην αντιμετώπιση της πανδημίας – Πολιτικό και επιστημονικό λάθος

Στα «σημαντικά θέματα με την προβληματική -από πλευράς κυβέρνησης- διαχείριση της πανδημίας και τα εγκληματικά κυβερνητικά λάθη τα οποία υφίσταται ο ελληνικός λαός σε επίπεδο δημόσιας υγείας», αναφέρθηκε ο Παύλος Πολάκης σε ομιλία του στη Βουλή.

Ο κ. Πολάκης εξέφρασε τη διαφωνία του με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η πανδημία από την κυβέρνηση, ειδικά στη 2η φάση, τονίζοντας πως «στη δεύτερη φάση της πανδημίας, αν και είχαμε την εμπειρία, κάνατε λάθος, βαρύ λάθος, επιστημονικό και πολιτικό διότι είχαμε και έχουμε παραδείγματα χωρών που αντιμετώπισαν πολύ καλύτερα την πανδημία».

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν χώρες οι οποίες με μία επιθετική πολιτική ιχνηλάτησης και απομόνωσης των κρουσμάτων με μαζικά τεστ στον πληθυσμό φαίνεται να έχουν “ξεμπερδέψει”»

«Εσείς, ποντάρατε όλα τα λεφτά στο θέμα του εμβολίου και ζούμε τώρα αυτές τις τραγελαφικές καταστάσεις, να παρακαλά η Επίτροπος τις εταιρείες να δείξουν καλή θέληση και να στείλουν εμβόλια. Άνθρωποι όμως πεθαίνουν τώρα», σημείωσε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Πολάκης: