Πολάκης: Καταγγελία για απευθείας αναθέσεις από τη Νικολάου

Σε νέες καταγγελίες κατά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει «απευθείας ανάθεση της κυρίας Νικολάου για προστατευτικές μάσκες για την κάλυψη των καταστημάτων κράτησης».  Σύμφωνα με τα τις καταγγελίες, η ανάθεση αυτή έγινε… σε Αντιπροσωπία Αμορτισέρ αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης καταγγέλλει και δεύτερη απευθείας ανάθεση «προμήθειας υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες) για την κάλυψη των αναγκών όλων των Καταστημάτων Κράτησης», αυτή τη φορά σε «επιχείρηση διαδικτυακών πωλήσεων εποχιακών ειδών έπιπλα κήπου βεράντας, διακόσμηση σπιτιού, είδη θαλάσσης, αποκριάτικες στολές και “καλά το μαντέψατε” τώρα τελευταία και ιατρικά αναλώσιμα», σημειώνει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1650216348468547

O Πολάκης κατηγορεί τη Νικολάου για «διακοπές με λεφτά του δημοσίου»

Υπενθυμίζουμε πως εχθές, Τετάρτη, ο κ. Πολάκης είχε κάνει κι άλλη καταγγελία κατά της κυρίας Νικολάου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε έγγραφα που, όπως κατήγγειλε, αποδεικνύουν πως ένα υπηρεσιακό ταξίδι της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, θα κοστίσει 8.000 ευρώ.

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1649519628538219

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά παραίτηση Νικολάου

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την απομάκρυνση της κυρίας Νικολάου καθώς, όπως υποστηρίζει, «χρεώνει στο δημόσιο τις διακοπές της». Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, είτε υποτιμά τη νοημοσύνη μας, είτε είναι απίστευτα εργασιομανής. Χρεώνει στο Δημόσιο έξοδα μετάβασης, διαμονής και οδοιπορικών για την ίδια και τέσσερα άτομα συνοδεία, για δήθεν επιθεώρηση των φυλακών της Κω από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου! Δηλαδή, ή η κ. Νικολάου θα επιθεωρεί επί 9 μέρες τις φυλακές, ή πολύ απλά χρεώνει στο Δημόσιο τις εννιαήμερες διακοπές της τον Δεκαπενταύγουστο!».

Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από την κ. Νικολάου να παραιτηθεί, «σε διαφορετική περίπτωση, περιμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την άμεση αποδοκιμασία και αποπομπή της».