Πολάκης: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε δωρεάν πρόγραμμα μαστογραφίας που υπάρχει από το 2018

Οξεία κριτική ασκεί στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την εξαγγελία του για το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας, ανά δύο έτη, για όλες τις γυναίκες ηλικίας 49 και 50 ετών, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κατά τη συνάντησή του στο γραφείο του με 6 γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού, μια γυναίκα που βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας και την ογκολόγο Έλενα Λινάρδου στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη το συγκεκριμένο πρόγραμμα ισχύει από τον Ιούνιο του 2018 και όπως αναφέρει «αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ δωρεάν μαστογραφία κάθε δύο έτη για γυναίκες από 40-49 ετών και κάθε χρόνο για γυναίκες πάνω από πενήντα ετών και άνω, αλλά και πάνω από 35 με οικογενειακό ιστορικό».

Αναλυτικότερα, ο κ. Πολάκης, σε ανάρτησή του στο faceobook, αναφέρει τα εξής:

“ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , «ούτε ντρέπεσαι ούτε σκαίνεσαι» που λέμε και στα Σφακιά!!!

Τολμάς και ανακοινώνεις «πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας ανά δυο έτη για γυναίκες 49 και 50 ετών»!!!!!!

…ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 40-49 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝΚΑΙ ΑΝΩ) και πάνω από 35 με οικογενειακό ιστορικό)

ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ και πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες;;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ,το συγκεκριμένο ο θεός να το κάνει «πιλοτικό πρόγραμμα» θα κατευθυνθεί σε ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;;

ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!! (αν σε ξεγέλασαν που δεν το πιστεύω, απέλυσε τους συμβούλους Υγείας σου ….)